Steun ons werk met een donatie

S

In januari 2021 begonnen we werk te maken van onze missie om meer liefde en recht te laten stromen. Inmiddels heeft het boek een grote impact gekregen en hebben vele tientallen mensen zich aangemeld voor onze programma’s. Ook is er een groeiende groep professionals die structureel tijd doneren aan de stichting en daarmee het verspreiden van de boodschap en de uitrol van de programma’s mede mogelijk maken. Wij zien deze snelle groei overigens niet als onze eigen verdienste. Wij brengen de boodschap aan de deur van het hart, alleen de Geest brengt haar over de drempel in het hart.

Versterk ons werk

Om ons werk te versterken en de groei in goede banen te leiden, is je donatie meer dan welkom! Heb je vragen over de donatiemogelijkheden en/of het werk van de stichting? Neem dan gerust contact met ons op.

Zorgvuldige besteding

De middelen die aan ons worden toevertrouwd, besteden we zorgvuldig. We werken vanuit een heldere visie en onze werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren professionals.

Onze activiteiten zijn ondergebracht in Stichting Genoeg om te Leven (KVK-nummer 82941092). De stichting heeft een ANBI-status. Dat betekent dat de stichting voldoet aan de voorwaarden voor algemeen nut beogende instellingen en dat giften aan de stichting fiscaal aftrekbaar zijn.

Recente berichten

Contact

Neem gerust contact op als je een vraag hebt, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of progamma’s, of deel tips over eerlijke producten met een lange levensduur.