Wie we zijn

W

Deelnemers aan de community

Wij zijn een community die samen proberen om liefde en recht meer te te laten stromen in ons leven. Sommigen van ons zijn actief in lokale communities die samen proberen om eerlijker en duurzamer te leven. Anderen werken aan de landelijke uitrol van een platform met adviezen over eerlijke producten met een lange levensduur. Weer anderen proberen een toekomst te verbeelden waarin niet langer door groei en globalisering, maar genoeg en gemeenschappen centraal staan.

Redenen om mee te doen

We zien dat er veel uitbuiting van mensen, dieren en de aarde plaatsvindt in de wereld. Dagelijks worden we ermee geconfronteerd. Net als jij vinden we het moeilijk om voor te stellen dat er structurele verandering mogelijk is.

Toch blijven we hoopvol. We geloven namelijk dat liefde en rechtvaardigheid de sleutels tot verandering zijn. Leven vanuit liefde en rechtvaardigheid betekent zo proberen te leven dat je al het andere leven op de aarde zo min mogelijk aantast.

Vertaling naar de praktijk

Voor deze doelen hebben we drie programma’s ontwikkeld die professioneel ondersteund worden door een adviseursnetwerk. Ieder van ons heeft andere talenten en interesses. Je kunt je daarom aansluiten bij een programma dat bij jou past. Wil je je eerst graag oriënteren of onze activiteiten volgen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Genoeg om te leven is in de kern: een community die zoekt naar liefde en recht, geholpen door wederzijdse inspiratie en support. Iedereen kan meedoen.

Recente berichten

Contact

Neem gerust contact op als je een vraag hebt, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of progamma’s, of deel tips over eerlijke producten met een lange levensduur.