Bestuur en medewerkers van de stichting

B

Bestuur

Het bestuur van de stichting bestaat uit:

  • Paul Schenderling, voorzitter
  • Matthias Olthaar, secretaris
  • Ruben Zelissen, penningmeester

Team

Een snel groeiend team van inmiddels ruim 10 professionals (die tijd doneren aan de stichting) voeren de dagelijkse werkzaamheden van de stichting uit. Er zijn inhoudelijke professionals betrokken en ook professionals op het terrein van communicatie, werving en financiën.

Beleid en Financiën

De middelen van de stichting komen voort uit donaties, royalties uit de verkoop van het boek, sprekersvergoedingen en bijdragen van fondsen. De belangrijkste fondsbijdrage komt van Fonds Kerk & Wereld en is bestemd voor het programma ‘Genoeg om te leven in gemeenschappen’.

We publiceren jaarlijks een beleidsplan en een jaarverslag met een verantwoording over de resultaten van het gevoerde beleid plus een financiële verantwoording. De beleidsplannen en jaarverslagen zijn in te zien op deze pagina.

Beloningsbeleid

Het bestuur werkt onbezoldigd. De medewerkers werken eveneens onbezoldigd. Alleen kosten die gemaakt worden in verband met het uitoefenen van de functie worden vergoed.

Recente berichten

Contact

Neem gerust contact op als je een vraag hebt, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of progamma’s, of deel tips over eerlijke producten met een lange levensduur.