Wat we doen

W

Net als jij zien we dat er veel uitbuiting van mensen, dieren en de aarde plaatsvindt in de wereld. Net als jij vinden we het moeilijk om voor te stellen dat er structurele verandering mogelijk is.

We geloven dat liefde en rechtvaardigheid de sleutels tot verandering zijn. Over de liefde zegt men terecht dat ze vindingrijk is. Ze ziet uitwegen waar wij vooral obstakels zien.

Het leven vanuit liefde en rechtvaardigheid betekent zo proberen te leven dat je al het andere leven op de aarde zo min mogelijk aantast. Bijvoorbeeld door spullen te delen en te repareren, bij het kopen van nieuwe producten scherp te letten op de levensduur en wijze van produceren, en meer plantaardig voedsel en plantaardige materialen te gebruiken. Vervolgens heeft de liefde een verrassing in petto. Want als je gaat delen, ontstaan er vele nieuwe levensvreugden: meer rust, passie, tijd, sociale contacten, aandacht, gezondheid, betekenis en ontspanning.

We werken op dit moment vanuit twee programma’s: het leven delen en eerlijke producten advies.

Uitgangspunten van de programma’s

  • Liefde en recht laten stromen. Liefde en recht zijn een stroom. Ze zijn niet statisch of normatief maar inspireren ons in elke situatie tot een haalbare verandering. We hebben dus geen kant-en-klaar stappenplan. Het is en blijft een creatieve zoektocht.
  • Community. We zijn een community van mensen die samen proberen om liefde en recht meer te laten stromen in hun leven en elkaar daarbij willen ondersteunen.
  • Lokaal en landelijk. We helpen elkaar lokaal, door in groepjes aan de slag te gaan. En we helpen elkaar landelijk, door eerlijke producten advies op basis van onderzoek naar eerlijke producten met een lange levensduur.
  • Inspiratie en support. Deze programma’s worden ondersteund door een team van ervaren adviseurs die de leden van de community persoonlijk advies geven.

Doe mee!

Wil je meedoen? Welkom! Hieronder staan de mogelijkheden:Je kunt ook aan de slag om lokaal spullen te delen en te repareren. Wat begint met spullen delen, kan uitmonden in het leven delen.Maak je aanmelding compleet door je contactgegevens achter te laten. We behandelen je contactgegevens uiteraard strikt vertrouwelijk.Meest recente berichten

Contact

Neem gerust contact op als je een vraag hebt of deel tips over eerlijke producten met een lange levensduur.