Organiseer een lezing of workshop bij jou in de buurt

O

Na de publicatie van het boek en het begeleidende essay in Trouw hebben we honderden reacties ontvangen. Onder hen zijn veel mensen die graag in hun eigen omgeving aan de slag willen gaan om samen eerlijker en duurzamer te leven. En mensen die graag meer willen weten over het kopen van eerlijke producten met een lange levensduur. Ook zijn er mensen die graag het lokale, regionale of landelijke beleid willen veranderen. Fantastisch dat zoveel mensen geraakt zijn én praktisch aan de slag willen gaan! Iedereen die zich via de website aangemeld heeft om mee te doen, ontvangt van ons een nieuwsbrief met daarin de vervolgstappen die we samen gaan zetten.

Een bijeenkomst organiseren met gastspreker

Wil je graag mensen in je omgeving enthousiasmeren om ook aan de slag te gaan om duurzamer te leven of eerlijke producten kopen? En wil je daarvoor een (online) bijeenkomst of workshop organiseren? Daar helpen we graag bij! Op de website tref je informatie over relevante thema’s, zoals de sociale en ecologische impact van handel. Ook kun je een van de oprichters van de community vragen om op te treden als gastspreker of om een workshop te verzorgen. Eventuele verzoeken kun je hieronder achterlaten via het contactformulier.

Contactformulier

    Recente berichten

    Contact

    Neem gerust contact op als je een vraag hebt, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of progamma’s, of deel tips over eerlijke producten met een lange levensduur.