Update boek en symposium

U

Graag geven we je een korte update over het boek en het symposium. Het boek bevindt zich in een laatste redactionele fase waarin alles van titel, tot aanbevelingen, tot hoofdtekst en flaptekst nog een laatste keer wordt doorgenomen. Ook is het vormgevingsproces gestart. Uitgeverij Skandalon geeft het boek uit met de titel en ondertitel: “Hoe handel ik eerlijk? Een moderne parabel”. We hebben een mooie lijst van aanbevelingen mogen ontvangen.

Hoe handel ik eerlijk? Een moderne parabel verschijnt op 25 januari tijdens een symposium. We willen je van harte uitnodigen om dit symposium digitaal bij te wonen. Het belooft een inspirerende middag te worden met sprekers van verschillende universiteiten, True Price, SCP en ABN AMRO. In het panel zitten Mgr. Dr. Gerard de Korte (bisschop van Den Bosch), Alain Verheij (theoloog en auteur) en Arjen Siegmann (Wetenschappelijk Instituut voor het CDA).

We houden je op de hoogte van de verdere ontwikkelingen rondom het boek en hopen je 25 januari digitaal te mogen ontvangen bij het symposium. Voel je vrij om de informatie over het symposium te delen met andere belangstellenden.

Over de auteur

Paul Schenderling

Geef een reactie

Recente berichten

Contact

Neem gerust contact op als je een vraag hebt, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of progamma’s, of deel tips over eerlijke producten met een lange levensduur.