Deel met mensen bij jou in de buurt

D

Het doel van het programma ‘Het leven delen’ is om liefde en recht meer laten stromen in ons leven, met als gevolg minder uitbuiting en het ontstaan van nieuwe levensvreugden.

We doen dit door mensen in contact te brengen met de stroom en elkaar aan te moedigen hen aan om de stroom z’n werk te laten doen. Dit kan individueel en het liefst in kleine groepjes. In de groepjes begeleidt een kringleider die ervaring heeft met leven vanuit de stroom het zoekproces en neemt leden mee in de beleving van de stroom. Het hoe en wat worden niet voorgeschreven en dat geeft vrijheid en creatieve vreugde (joy of creation).

Het leven delen is niet alleen een praktische opgave, het vraagt ook om te werken aan jezelf: wat is mijn relatie tot spullen? Ben ik bereid om te delen? Hoe verrijkt dit mijn leven? Met andere woorden: we hebben een spiritualiteit van spullen nodig. Daarom willen we in dit programma veel aandacht besteden aan inspiratiebronnen: de liefdevolle en rechtvaardige woorden van God en onze relaties met elkaar.

Wil je je aanmelden voor dit programma? Als deelnemer of wellicht als groepsleider van een lokale groep? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen dan contact met je op. Je bent van harte welkom!


Aanmeldformulier


Je kunt ook aan de slag om lokaal spullen te delen en te repareren. Wat begint met spullen delen, kan uitmonden in het leven delen.Maak je aanmelding compleet door je contactgegevens achter te laten. We behandelen je contactgegevens uiteraard strikt vertrouwelijk.Meest recente berichten

Contact

Neem gerust contact op als je een vraag hebt of deel tips over eerlijke producten met een lange levensduur.