23 maart: (digitaal) event ‘Het leven delen in de praktijk’

2

In het programma ‘Het leven delen’ gaan kleine groepjes aan de slag om elkaar te helpen om woorden van liefde en recht te vertalen naar de alledaagse praktijk, bijvoorbeeld door spullen te delen.

Spullen delen brengt praktische vragen met zich mee: welke app of communicatiekanaal gebruik je? Hoe organiseer je de uitwisseling? Enzovoorts. Toch is het niet alleen een praktische opgave, het vraagt ook om te werken aan jezelf: wat is mijn relatie tot spullen? Ben ik bereid om te delen? Hoe verrijkt dit mijn leven? En het is een groepsopgave: hoe vind ik mensen in de buurt die dezelfde behoefte voelen? Hoe zorgen we naast praktische afspraken voor gezelligheid en diepgang?

Hoewel niet altijd makkelijk, zijn het hele gave opgaven, waarin je nieuwe praktische vaardigheden opdoet, je meer open leert stellen voor Gods stem en door dagelijkse samenwerking dichter toegroeit naar mensen in je omgeving.

Save the date

Om elkaar over deze gave opgaven te inspireren en supporten organiseren we op dinsdagavond 23 maart om 19:30 uur een (digitaal) event:
Het leven delen in de praktijk.
Je bent van harte welkom!

(P.S. schrijf de datum vast in je agenda!)

Als je je aangemeld hebt voor de nieuwsbrief of een van de programma’s, dan ontvang je automatisch de link naar het event. Via deze korte enquête kun je laten weten aan welke inspiratie en support je behoefte hebt.

Heb je je nog niet aangemeld en wil je ook deelnemen aan deze en andere activiteiten van de community? Meld je dan aan via het onderstaande formulier.


Aanmeldformulier

Over de auteur

Paul Schenderling

reactie

Recente berichten

Contact

Neem gerust contact op als je een vraag hebt, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of progamma’s, of deel tips over eerlijke producten met een lange levensduur.